Välkommen!

Jag är ett genuint intresserad av människor och en av de saker jag brinner för är att hjälpa människor att växa och må bättre i sina liv!

Jag har gått en 3-årig coach utbildning på Högskolan i Skövde och läst positiv psykologi & kognitiv neurovetenskap, jag har även arbetat aktivt med min egna personliga utveckling i över 10 år. Jag har en stor förståelse för hur man skall tänka och göra för att hantera världen på ett sätt som man mår bra av. Som coach så hjälper jag människor att själva finna sin egen väg till utveckling och att växa i sina liv.

Om du kommer till mig och blir coachad så är det ett samarbete mellan dig och mig. Du är expert på dig, dina känslor, dina mål, dina behov.
Jag är expert på vad som gör oss människor lyckliga och hur man hanterar världen på att sätt som man mår bra av. Jag har också en stor mängd verktyg för att hjälpa dig att öka ditt välmående.
Tillsammans hjälps vi åt att hitta sätt för dig att må bättre i ditt liv och jag ger dig stöd och uppmuntran på vägen.

Jag lyssnar aktivt och ställer de frågor som hjälper dig att förstå dig själv och din situation bättre och tydliggör vad som egentligen pågår i ditt liv. Jag hjälper dig att hitta din väg och din motivation.

Jag har tystnadsplikt, så jag kommer inte på något sätt föra vidare det vi pratar om under ett samtal.
Som person är jag väldigt empatisk och närvarande och jag har en stark intuition som jag lyssnar på för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

 
Boka tid

 

Frågor

Vid frågor hör av dig på telefon: 0707-737479

Eller skicka ett meddelande.