Hej!

Inre barn coach - Fredrik AnderssonJag heter Fredrik Andersson och jag har ett brinnande intresse för personlig utveckling. Jag började mitt liv med att läsa till ingenjör på Chalmers och arbetade som det i 15 år, bl.a. har jag provat vara på att vara utbränd, vilket var tufft och mycket lärorikt. Till slut nådde jag en punkt där jag insåg att jag inte trivdes med att jobba som ingenjör och att jag hellre ville arbeta med människor och hjälpa dem att må bättre i sina liv.

Det förde mig till att börja studera på psykologisk coach programmet på Högskolan i Skövde, ett 3-årigt program där jag lärde mig coaching, positiv psykologi och kognitiv neurovetenskap, vilket innebär att förutom att jag har fått färdigheter i att utöva coaching också har stor kunskap om vad som gör oss människor lyckliga och hur våran hjärna fungerar.

Under de senaste 10-12 åren så har jag aktivt jobbat med mig själv, läst många böcker, gått många kurser och praktiskt använt mig av de verktyg jag fått med mig. Speciellt kraftfullt för mig har varit att arbeta med mina inre barn.

Det som hjälpt mig allra mest i min utveckling är:

  • Arbeta med mina inre barn – Genom att arbeta med mina inre barn så har jag släppt tankar och känslor som hindrat mig och som gjort mig orolig, rädd och stressad.
  • Meditation – Framförallt då mindfulness, vilket gör att jag blir lugnare och gladare och jag försöker utöva detta dagligen
  • Anknytningsteorin – Här fick jag en förståelse för varför jag ibland hade haft det svårt att hantera livet på ett bra sätt
  • Gå till en terapeut – Jag hade aldrig någonsin lyckats klura ut vissa delar själv
  • 2-årig kurs i psykosyntes – här fick jag en förståelse för mig själv och en trygg grund för min personliga utveckling
  • Lyssna till min intuition – (Eller kalla det magkänsla/följa hjärtat) Det är först när jag lyssnar till min intuition som jag känner att jag är på rätt väg i livet

Nu känner jag att jag har ett klarsynt sätt att se på världen och mycket kunskap och verktyg för att hantera de utmaningar som kommer upp i livet, nu är dags för mig att dela med mig av den här kunskapen via coaching och föreläsningar.

Tack för att du läste.

Jag önskar dig en riktigt bra dag!
Fredrik